En usædvanlig sejleftermiddag.

Omkring midten af oktober, var jeg som sædvanlig om torsdagen ude at sejle i ”min” 2.4 meter. Det var fint sejlvejr med en let vind og høj himmel. Jeg var lige kommet udenfor molen, da jeg så skonnerten FREM ligge stille et stykke ude i fjorden. Det vakte min nysgerrighed, og jeg satte kursen derudaf. Da jeg kom tættere på blev jeg råbt an fra FREM:”Har du set delfinen?” Jeg tænkte”der er s'gu da ikke delfiner i Kolding fjord”. Men jo, lidt længere ude sprang det smukke dyr ud af vandet i en yndefuld bue. Der måtte jeg hen i en fart, og efter at have krydset derhen og lavet et par hurtige vendinger kom delfinen op på siden af mig. Den var legesyg og svømmede virkelig tæt på mig, i dette øjeblik ønskede jeg, at jeg kunne bruge begge mine hænder, for så kunne jeg have holdt den i finnen, men efter at have været nede og skubbe lidt til min køl, sprang den op foran mig i et flot loop, og nu begyndte legen ”follow me”, hvor delfinen og jeg skiftedes til at føre an. Ja, det var en nærmest ubeskrivelig smuk og dejlig oplevelse, som endnu står lyslevende for mig. Nu nærmede vi os FREM, og jeg kunne se, at der var en, der fotograferede. Eter en halv times tid satte jeg kursen indad, og jeg fortalte de andre, hvad jeg havde oplevet, men det var åbenbart for svært for dem at tro på.

 

O m aftenen gik jeg på internettet og fandt frem til Ove karlsens tlfnr. Og ringede til ham. Jeg præsenterede mig som den sejler, han havde set og spurgte om han havde nogle billeder af eftermiddagens dejlige oplevelse. Jamen det havde han da, og han ville godt maile dem til mig.

Jubiii. OM det skyldtes travlhed eller glemsomhed ved jeg ikke, men billederne kom ikke, heldigvis havde han sagt, at billederne blev lagt ud på hvaler.dk, og derfra hentede jeg dem.

Flotte billeder. (Ove karlsen FREM)

Jeg er taknemmelig for, at sejlklubben har

Et så fremragende tilbud til os handicappede, og en sådan oplevelse gør det så sandelig ikke dårligere.

 

Venlig hilsen Søren Berthelsen (torsdagssejler)        

en delfin springer op af Kolding fjord!!